Hemstädning

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske är det känslan av att veta att du kommer hem till ett väldoftande och nystädat hem. Eller är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj och vänner?

Oavsett vad som gör just din vardag lite mer lustfylld,  så hjälper vi dig att få lite mer tid över för dina favoritsysslor. Om du bor i Uppsala, Stockholm eller Norrtälje kan du få hjälp med hemstädning och städhjälp, antingen vid enstaka tillfällen eller återkommande.

FLYTTSTÄDNING

Att flytta till ett nytt hem är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden - och låt oss ta hand om flyttstädningen.

Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor och byråer i din nya bostad, tar vi hand om flyttstädningen i ditt tidigare boende. Snabbt, professionellt och alltid till ett riktigt bra pris. Vi lovar också:

  • Alltid Kund-Garanti
  • Alltid enligt Mäklarsamfundets rekommendationer
  • Alltid Lågt Pris
  • Alltid Feel-Good-Service

Kontorsstädning

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder.

Vår kontorsstädning kan utföras regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta du vill att vi städar era kontor avgörs utifrån företagets behov. Tänk på att vi också kan anpassa frekvensen på städningen beroende på säsong om ert behov av städning varierar över året.

För privatpersoner

Vi är det personliga städföretaget som värnar om våra kunders vardag. Våra städtjänster ger dig mer tid över för dina favoritsysselsättningar - oavsett om du tycker om att slappa med en bok, träna inför nästa maratonlopp eller helt enkelt få mer tid att umgås med barnen, familjen och vännerna.                                                                        För privatpersoner

 

Las Mer

För Företag

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder.

För företag

 

Las Mer

NÄSTA STEG...

Vårt kontor, omlokalisering och städning kan ske regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta vill du att vi ska städa ditt kontor är bestämda utifrån ditt företags behov. Tänk på att vi även kan anpassa rengöringshastigheten beroende på säsong om dina rengöringsbehov varierar under året .. också begära citat följande:
rengöring
Skola och förskola
Industriell rengöring
Trappstädning
fönster