cropped-cropped-images-1.jpg

Vårt Tillvägagångssätt

Vid CS Städning Service är vi professionella i att rengöra i alla dess former. Vi är grundare av den svenska hushållsrengöringsmarknaden och idag utför vi 3000 arbetsuppgifter varje månad. Vi städar också ett stort antal kontor i Norrtalje, Stockholm, Uppsala och Södermalm.

Våra Tjänster

Vårt mål är att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder hemtvätt, stor städning, flyttning, fönsterhantering och kontorsrengöring i ett antal svenska städer. För mer information om våra tjänster, klicka här.

 

Att hyra Cs Städning

Med oss ​​får du trygghet och kvalitet till låga priser. Alla våra tjänster är vad vi kallar Feel-Good-Services. Det innebär bland annat att du alltid vet vem som har ansvaret för oss och var du ska vända om du har några frågor eller problem. Det innebär också att alla våra tjänster omfattas av vår generösa tillfredsställda kundgaranti.

Vårt löfte om kännbar service stannar inte där. Det innebär också att vi erbjuder våra anställda konkurrenskraftiga förutsättningar och en bra arbetsplats, och alltid se till att de har rätt ansvarsförsäkring - både för din och deras säkerhet.

Din säkerhet. Det är mycket viktigt för oss att se till att våra anställda är på plats i ditt hem. Det är ett förtroende vi tar seriöst och vi har bevisade säkerhetsmetoder på plats för att hantera nycklar, dörrar och larmkoder. Vänligen kontakta oss för mer information om våra säkerhetsmetoder. Läs mer om vår känner bra service här.

Alltid lågt pris. Vi lever låga priser. Vi kommer aldrig att ändra det här. För information om våra priser och vår nuvarande prislista för städning, vänligen klicka här.

Loveth O. Anthony

Co-Founder 

Director Loveth O. Anthony. har över 12 års erfarenhet av Allmänstädning i olika städföretag, hotell, marknadsföring företag och brinner för att överträffa dina förväntningar.

Collins A. Anthony

Founder

Director Collins A. Anthony har över 10 års erfarenhet av Allmänstädning i olika städföretag, hotell, marknadsföring företag och brinner för att överträffa dina förväntningar.

NÄSTA STEG...

Vårt kontor, omlokalisering och städning kan ske regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta vill du att vi ska städa ditt kontor är bestämda utifrån ditt företags behov. Tänk på att vi även kan anpassa rengöringshastigheten beroende på säsong om dina rengöringsbehov varierar under året .. också begära citat följande:

rengöring
Skola och förskola
Industriell rengöring
Trappstädning
fönster