Cs Städning

Hemstädning

Vad gör just din vardag lite skönare och bekvämare? Kanske är det känslan av att veta att du kommer hem till ett väldoftande och nystädat hem. Eller är det lyxen att kunna unna dig lite extra tid med din partner, familj och vänner?

Läs mer

FLYTTSTÄDNING

Att flytta till ett nytt hem är ett spännande steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden - och låt oss ta hand om flyttstädningen.

Läs Mer

Kontor & Industristädning

Vi är specialister på hemstädning. Med samma omsorg och professionalitet städar vi och sköter om ert kontor. Om du låter oss ta hand om er kontorsstädning ser vi till att ni alltid har en representativ och välstädad kontorsmiljö, för era anställda och kunder.

Läs Mer

Våra tjänster

Vårt mål är att utföra en enkel tjänst på ett professionellt sätt till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vi erbjuder hemtvätt, stor städning, flyttning, fönsterhantering och kontorsrengöring i ett antal svenska städer. För mer information om våra tjänster, klicka här.

Att anställa CS Städning
Med oss ​​får du trygghet och kvalitet till låga priser. Alla våra tjänster är vad vi kallar Feel-Good-Services. Det innebär bland annat att du alltid vet vem som har ansvaret för oss och var du ska vända om du har några frågor eller problem. Det innebär också att alla våra tjänster omfattas av vår generösa tillfredsställda kundgaranti.

Vårt löfte om kännbar service stannar inte där. Det innebär också att vi erbjuder våra anställda konkurrenskraftiga förutsättningar och en bra arbetsplats, och alltid se till att de har rätt ansvarsförsäkring - både för din och deras säkerhet.

Din säkerhet. Det är mycket viktigt för oss att se till att våra anställda är på plats i ditt hem. Det är ett förtroende vi tar seriöst och vi har bevisade säkerhetsmetoder på plats för att hantera nycklar, dörrar och larmkoder. Vänligen kontakta oss för mer information om våra säkerhetsmetoder. Läs mer om vår känner bra service här.

Alltid lågt pris. Vi lever låga priser. Vi kommer aldrig att ändra det här. För information om våra priser och vår nuvarande prislista för städning, vänligen klickar här

 

http://crystalstad.com/wp-content/uploads/2017/06/cropped-images-1.jpg

NÄSTA STEG...

Vårt kontor, omlokalisering och städning kan ske regelbundet en gång i månaden, en gång i veckan eller en gång om dagen. Hur ofta vill du att vi ska städa ditt kontor är bestämda utifrån ditt företags behov. Tänk på att vi även kan anpassa rengöringshastigheten beroende på säsong om dina rengöringsbehov varierar under året .. också begära citat följande:

1 thought on “Cs Städning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *